fbpx

Procountorin & Procountor Solon kuukausimaksut vuoden loppuun maksutta

Procountor & Procountor Solo mahdollistavat helppokäyttöisen taloushallinnon kaikille yrityksille. Haluamme luoda yhdessä kannattavaa kasvua ja sitä vauhdittaaksemme tarjoamme nyt uusille yritysasiakkaille Procountorin & Procountor Solon kuukausimaksut vuoden 2021 loppuun veloituksetta!

Tarjoamme myös Procountor Mini mobiilisovelluksen loppuvuoden 2021 ajaksi käyttöön veloituksetta!

Sopimus tulee tehdä  13.9.–30.11.2021 välisenä aikana ja ohjelmiston tulee olla tuotantokäytössä viimeistään 31.12.2021. Lähetys- ja vastaanottomaksut sekä lisäpalvelut, lisätositteet ja lisäpalkansaajat veloitetaan hinnaston mukaisesti. Procountor Taloushallinnosta on tarjolla useita eri pakettivaihtoehtoja ja hinta joustaa käytön mukaan. Procountor Minin tilaus jatkuu veloituksettoman kauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Mikäli et halua jatkaa Minin maksullista käyttöä, voit lopettaa sen Procountorin käyttöasetuksista.

Procountor Mini – taskussa kulkeva taloushallinto

Missä älypuhelin, siellä taloushallinto. Procountor Mini on Procountorin kevytversio, joka on kehitetty helpottamaan yrittäjän taloushallintoa tien päällä tai missä ikinä kulloinkin oletkaan. Procountor Minin kanssa hoidat taloushallinnon rutiinitehtävät mobiilisti. Minillä hoidat matkalaskujen luomisen sekä kuittien kuvauksen ja kirjanpitoon toimittamisen lisäksi jatkossa myös osto-, kulu- ja matkalaskujen maksamisen missä ja milloin vain!

Ota yhteyttä!

konttori@digikonttori.fi