fbpx

Raportointi ja verottaja

Yrittäjällä on paljon vastuita ja velvollisuuksia. Teemme yrityksellesi lakien mukaiset ilmoitukset verottajalle ja muille viranomaisille

Mikset antaisi ammattilaisen hoitaa lakisääteisiä ilmoituksia ja saada päivittäisiä raportteja yrityksesi tilanteesta? 

Raportointi

Saat päivittäin raportteja yrityksesi tilanteesta – suoraan taskuusi. Yrityksen numeroiden ymmärtäminen on tärkeää, jotta voit tehdä päätöksiä faktoihin perustuen.

Ilmoitukset

Lait muuttuvat, niin muuttuvat lakisääteiset ilmoituksetkin. Hoidamme viranomaisraportit ja vero-ilmoitukset uusimpien lakien ja säädösten mukaan ammattimaisesti.

Paperiton

Palvelemme sinua täysin sähköisesti ja paikkariippumattomasti. Yrityksesi voi sijaita missä päin Suomea tahansa. Käytämme Procountor-ohjelmistoa yrityksesi palvelemiseen.

Mikä ilmoitus pitikään tässä kuussa tehdä? Moni yrittäjä miettii tätä silloin, kun pitäisi olla palvelemassa asiakkaita ja suunnittelemassa tulevaisuutta, eikä stressaamassa vero-ilmoituksista ja muista lakisääteisistä asioista. Teemme asianmukaiset ilmoitukset lakien määräämällä tavalla puolestasi. Pienelläkin yrityksellä tämä säästää usein vähintään puolikkaan työpäivän verran arvokasta aikaa. Sähköisen taloushallinnon avulla tehdyt ilmoitukset myöskin säästyvät tulevaisuuteen turvallisessa paikassa, eikä papereita tarvitse pyöritellä.

Voit toimia yrittäjänä missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Toimitamme sähköisen taloushallinnon palveluita nopealla asiakaspalvelulla sinne missä sijaitset.

Kirjanpidon asiantuntijasi

Digikonttorin Risse Österlundilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä. Kokemusta ei ole ainostaan yhdestä toimialasta, vaan useista eri toimialoista ja eri yritysten liiketoiminnoista, erityisesti rahoitus- ja vakuutusaloilta. Sähköisen kirjanpidon ja taloushallinnon ohessa saatkin käyttöösi vuodesta 1994 kerääntynyttä kokemusta ja hiljaista tietoa liiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota yhteyttä

Soita 0440 507209 tai lähetä s-postia info@digikonttori.fi

alempi uusi koodi