fbpx

RAPORTIT YRITTÄJÄLLE JA ILMOITUKSET VIRANOMAISILLE

Yrittäjällä on paljon vastuita ja velvollisuuksia. Teemme yrityksellesi lakien mukaiset ilmoitukset verottajalle ja muille viranomaisille sekä raportit yrityksesi tilanteesta sinulle

KIRJANPITO on leipälajimme. Hoidamme lakisääteiset ilmoitukset puolestasi viranomaisille ja raportit yrityksesi tilanteesta sinulle

Raportointi

Saat raportit yrityksesi tilanteesta – suoraan taskuusi, vaikka päivittäin. Yrityksen numeroiden ymmärtäminen on tärkeää, jotta voit tehdä päätöksiä faktoihin perustuen.

Ilmoitukset

Lait muuttuvat, niin muuttuvat lakisääteiset ilmoituksetkin. Hoidamme viranomaisraportit ja -ilmoitukset uusimpien lakien ja säädösten mukaan ammattimaisesti.

Paperiton

Palvelemme sinua täysin sähköisesti ja paikkariippumattomasti. Yrityksesi voi sijaita missä päin Suomea tahansa. Käytämme Procountor-ohjelmistoa yrityksesi palvelemiseen.

Mikä ilmoitus pitikään tässä kuussa tehdä? Moni yrittäjä miettii tätä silloin, kun pitäisi olla palvelemassa asiakkaita ja suunnittelemassa tulevaisuutta, eikä stressaamassa vero-ilmoituksista ja muista lakisääteisistä asioista. Teemme asianmukaiset ilmoitukset lakien määräämällä tavalla puolestasi. Pienelläkin yrityksellä tämä säästää usein vähintään puolikkaan työpäivän verran arvokasta aikaa. Sähköisen taloushallinnon avulla tehdyt ilmoitukset myöskin säilyvät tulevaisuuteen turvallisessa paikassa, eikä papereita tarvitse pyöritellä.

Voit toimia yrittäjänä missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Toimitamme sähköisen taloushallinnon palveluita nopealla asiakaspalvelulla sinne missä sijaitset.

Ota yhteyttä

Soita 0440 507209 tai lähetä s-postia info@digikonttori.fi