fbpx

Solo - Yksinyrittäjän taloushallinto

Työskenteletkö yksin? Procountor Solo -laskutusohjelma ja Digikonttorin kirjanpito on juuri sinulle!

Mikäli etsit yksinyrittäjälle sopivaa taloushallintojärjestelmää ja kirjanpitäjää samalta sivulta, olet oikeassa paikassa

Käytä miltä laitteelta tahansa

Mukana siellä missä sinä teet töitä. 

Ajansäästö

Kuitit? Check! Laskut? Check! Tee osuutesi kirjanpidosta hujauksessa.

Toimii yhdessä Digikonttorin kanssa

Procountor Solo synkronoituu jouhevasti kirjanpitäjällesi, tässä tapauksessa Dikikonttorille. Ei ylimääräistä sähköpostirumbaa.

Sähköinen taloushallinto perustuu tehokkaaseen kirjanpitäjän ja taloushallintaohjelmiston yhteistyöhön. Voit kuvata kuitit välittömästi oston jälkeen sovellukseen, jolloin arkisto on automaattisesti kirjanpidossa. Saat ostolaskut, matkalaskut ja muut tarvittavat tositteet suoraan sähköiseen taloushallintoon, mistä näet yrityksesi numerot reaaliajassa.

Olemme olleet yrittäjinä eri aloilla yli 20 vuotta ja tiedämme mitä yrittäjä ajattelee ja tarvitsee. Näin pystymme auttamaan yrittäjää taloushallinnon kanssa niin, että siitä tulee ymmärrettävää ja liiketoimintaa tukevaa.

Voit toimia yrittäjänä missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Toimitamme sähköisen taloushallinnon palveluita nopealla asiakaspalvelulla sinne missä sijaitset.

Laskutus ja ostot

Kuittien ja laskujen postittelu tai kiikuttaminen tilitoimistoon ei ole työtä johon kenenkään kannattaisi käyttää aikaa nykypäivänä. Procountor Solon avulla voit kuvata kuitit välittömästi puhelimellasi, mistä ne menevät välittömästi kirjanpitoon. Ei enää hävinneitä kuitteja!

Me hoidamme kätevästi puolestanne tarvittaessa koko laskutuksen ja perinnän. Rahan nopea kierto on yritystoiminnan elinehto, joten teemme laskutuksesta sujuvaa ja helppoa. Voimme maksaa myös ostolaskut puolestanne.

Kirjanpidon selkeä ja kiinteä hinnoittelu

 

69 € + alv/tunti

Solon selkeä ja kiinteä hinnoittelu

 

29 € / + alv/kuukausi

 

Kokemuksia Procountor Solosta

Näin helposti lähetät laskut Procountor Sololla

 

Näin liität kuvan maksutapahtumaan 

Asiakkaidemme kokemuksia

 

Kirjanpidon asiantuntijasi

Digikonttorin Risse Österlundilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä. Kokemusta ei ole ainostaan yhdestä toimialasta, vaan useista eri toimialoista ja eri yritysten liiketoiminnoista, erityisesti rahoitus- ja vakuutusaloilta. Sähköisen kirjanpidon ja taloushallinnon ohessa saatkin käyttöösi vuodesta 1994 kertynyttä kokemusta ja hiljaista tietoa liiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota yhteyttä viestilomakkeella niin siivitetään yksinyrityksesi taloushallinto lentoon!

Lue lisää Digikonttorista tästä. 

Ota yhteyttä

Soita 0440 507209 tai lähetä s-postia info@digikonttori.fi

alempi uusi koodi