fbpx

Tehokasta kirjanpitoa sähköisellä talous­hallinnolla

Siirry fiksumpaan tapaan tehdä kirjanpitoa – osaavan kirjanpitäjän kanssa!

Sähköinen taloushallinto on yrittäjän toiseksi paras ystävä
– parhaan ystävän ollessa osaava kirjanpitäjä.

Paperiton

Kuvaa kuitit ja paperilaskut järjestelmään heti saatuasi ne ja kirjanpitäjä pääsee tekemään oman osuutensa

Ajansäästö

Saat vapautettua omaa aikaasi yrityksen tärkeisiin asioihin, eli niihin minkä takia olet perustanut yrityksesi

Numerot

Näet yrityksesi numerot ajantasaisesti – mistä ja milloin vain. Johdat yritystäsi faktoilla, etkä arvauksilla

Sähköinen taloushallinto perustuu tehokkaaseen yrityksen, kirjanpitäjän ja taloushallintaohjelmiston yhteistyöhön. Kuvaat kuitit ja paperilaskut järjestelmään heti saatuasi ne ja kirjanpitäjäsi pääsee tekemään oman osuutensa. Saat ostolaskut, matkalaskut ja muut tarvittavat tositteet suoraan sähköiseen taloushallintoon, mistä näet yrityksesi numerot reaaliajassa.

Meillä Digikonttorilla on vuosikymmenien kokemus erilaisista yrityksistä työntekijöinä ja yrittäjinä. Tiedämme mitä yrittäjä ajattelee ja tarvitsee. Näin pystymme auttamaan yrittäjää taloushallinnon kanssa niin, että siitä tulee ymmärrettävää ja liiketoimintaa tukevaa.

Voit toimia yrittäjänä missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Toimitamme sähköisen taloushallinnon palveluita nopealla asiakaspalvelulla sinne missä sijaitset.

Laskutus ja ostot

Kuittien ja laskujen postittelu tai kiikuttaminen tilitoimistoon ei ole työtä johon kenenkään kannattaisi käyttää aikaa nykypäivänä. Procountorin avulla voit kuvata kuitit välittömästi puhelimellasi, mistä ne menevät välittömästi kirjanpitoon. Ei enää hävinneitä kuitteja!

Me hoidamme kätevästi puolestanne koko laskutuksen ja perinnän. Rahan nopea kierto on yritystoiminnan elinehto, joten teemme laskutuksesta sujuvaa ja helppoa. Voimme hoitaa myös ostolaskujen maksatukset puolestanne.

Selkeä ja kiinteä hinnoittelu

 

74 € + alv / tunti

Procountor Taloushallinto -ohjelmiston hinnat

Procountor

Yli 120 000 yrityksen käyttämä sähköinen taloushallinto.
Katso, miten sujuu Procountor Taloushallinnon käyttö yrittäjän arjessa, CURANT OY.

 

Asiakkaidemme kokemuksia

 

Digikonttori Jackbot v2

 

Jackbot -raportointirobotti lisäpalveluna

Käytössämme on saumattomasti Procountorin kanssa toimiva Jackbot -raportointirobotti, jolla halutessasi analysoidaan yrityksesi taloudellista tilannetta ja tuodaan esiin Jackin tunnistamia huomioita ja kehitysideoita automaattisesti luotavilla sovitusti toistuvilla raporteilla. Raporttien avulla opitaan seuraamaan oikeita lukuja ja asioita, jo se tuo yleensä ryhtiä yrityksen toimintaan ja ohjaa sitä oikeaan suuntaan.

Ja tunnustaa täytyy, on myös yllättävän mukavaa kuulla Jackiltä, että asiat ovat tällä hetkellä ihan hyvin.

Alla pari Jackbotin malliraporttia:

Kirjanpidon asiantuntijasi

Digikonttorin Risse Lundiuksella on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä. Kokemusta ei ole ainostaan yhdestä toimialasta, vaan useista eri toimialoista ja eri yritysten liiketoiminnoista, erityisesti rahoitus- ja vakuutusaloilta. Sähköisen kirjanpidon ja taloushallinnon ohessa saatkin käyttöösi vuodesta 1994 kertynyttä kokemusta ja hiljaista tietoa liiketoimintasi kehittämiseksi.

Ota yhteyttä viestilomakkeella niin siivitetään yksinyrityksesi taloushallinto lentoon!

Lue lisää Digikonttorista täältä

Ota yhteyttä

Soita 0440 507209 tai lähetä s-postia info@digikonttori.fi